lauantai 1. marraskuuta 2008

Jyrki Lehtola: "perussuomalaiset ovat syrjäytyneitä juoppoja"

Olen suhtautunut Jyrki Lehtolan teräviin kolumneihin hiukan ennakkoluuloisesti sen jälkeen kun hän joskus taannoin kuvaili Tamperelaista kansanluonnetta sellaiseksi että jos muuta ylpeilyn aihetta ei keksitä niin sitten uhotaan että Tampere on maailman suurin kaupunki jonka nimi päättyy "ampere".

Mutta muista kuin tamperelaisista puhuessaan JL osoittaa hämmästyttävää tarkkanäköisyyttä ja osaa ilmaista terävät mielipiteensä sen verran huumoriin verhottuna että vastaan väittäessään leimautuisi tosikoksi. Melkein toivon että Jyrki tulisi kaapista ja julistautuisi kunnon Persuksi kun sen hänen kirjoituksistaan kuitenkin rivien välistä huomaa.

Tässäkin uudehkossa kirjoituksessaan Lehtola kritisoi median kitinää vaalituloksesta hykerryttävän tarkkanäköisesti!

Otin tuon oman kirjoitukseni otsikon suoraan Jyrki Lehtolan kolumnista noudattaen parhaani mukaan Minna Knus-Galánin A-Talk - ohjelmassa viitoittamaa journalistista tapaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Noottikriisin tarkkanäköisyys ilahduttaa,koska monet eivät erota Lehtolan viiltävän humoristisia vetoja.Tervetuloa huippulahjakkaan Jyrkin ihailijakerhoon ! inkkari

Noottikriisi kirjoitti...

Kiitos kommentista!
Lehtola on tosiaan yksi terävimmistä kolumnisteista, lisäksi hän kirjoittaa tasapuolisesti kettuillen mutta turhia ilkeilemättä.