sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kevätjuoksu

Kävimme toissapäivänä perjantaina perinteisen juoksukilpailun pojan kanssa. Reitti oli myös perinteinen eli Iidesjärven kiertävä kävelytie ja matka noin 6 km.
Kuten arvelin, ei voitosta ollut epäselvyyttä vaan poika voitti n. 11 minuutilla. Hänen aikansa noin 31 ja minun noin 42 minuuttia.

Hyvää juoksussani oli että matkanteko sujui kevyemmin kuin muutamaan vuoteen, varmaankin kymmenisen kiloa keventyneen painon takia.

Sain sen verran motivaatiota että kävin tänään hölkkäämässä saman lenkin ja tällä kertaa otin aikaa Sportstrackerilla. Nyt aika oli tarkka 40:22 ja juoksu tuntui vielä kevyemmältä kuin viimeksi.

Otin viimeksi aikaa Lumia800:lle asentamallani Stopwatch -sovelluksella mutta se nollautui kesken matkan kun katsoin aikaa. Kun sama oli käynyt edelliselläkin lenkilläni viikkoa aiemmin, voin todeta että sovellus ei kelpaa ainakaan lenkkeilyn ajanottoon.

Sportstracker jota poika kehui, vaikuttaa ihan hyvältä ensi kokeilun perusteella. Tosin matka ei tullut mitattua kun puhelimessani oli master-asetus että sovellukset eivät saa käyttää paikannusta. Nyt otin tuon eston ainakin toistaiseksi pois.

Ei kommentteja: